Política de privacitat

Política de privadesa
Darrera actualització el 13 d’abril de 2024

Aquesta política de privadesa descriu les polítiques de Eduard Flotats, Coll i Pujol, Badalona 08917, Espanya, correu electrònic: flotats@cienciaempresarial.cat, Telèfon: 683641361 a la col·lecció, ús i divulgació de la vostra informació que recollim quan utilitzeu el nostre lloc web ( https://cienciaempresarial.cat ). (el servei”). En accedir o utilitzar el Servei, esteu consentint la recollida, l’ús i divulgació de la seva informació d’acord amb això Política de privacitat. Si no acceptes el mateix, si us plau, no accediu ni utilitzeu el Servei.

Podem modificar aquesta Política de privadesa en qualsevol moment sense qualsevol avís previ i publicarem la revisió Política de privadesa del Servei. La política revisada serà serà efectiu 180 dies a partir del moment en què la Política revisada es publica al Servei i al vostre l’accés o ús continuat del Servei després d’aquest moment suposarà la vostra acceptació de la Privadesa revisada Política. Per tant, us recomanem que ho feu periòdicament revisa aquesta pàgina.

 1. Informació que recollim:

  Recollirem i processarem el següent informació personal sobre vostè:

  1. Nom
  2. Correu electrònic
  3. Mòbil
  4. Empresa i empresa d’activitat
 2. Com recopilem la vostra informació:

  Recopilem/rebem informació sobre vostè al manera següent:

  1. Quan un usuari omple el formulari de registre o envia informació personal d’una altra manera
  2. Interacciona amb el lloc web
  3. De fonts públiques
 3. Com fem servir la vostra informació:

  Utilitzarem la informació que recollim sobre vostè per als propòsits següents:

  1. Creació d’un compte d’usuari
  2. Suport
  3. Informació d’administració
  4. Comentaris d’usuari a usuari
  5. Gestiona el compte d’usuari

  Si volem utilitzar la teva informació per a qualsevol altre finalitat, li demanarem el consentiment i la voluntat utilitzar la seva informació només en rebre la seva consentiment i després, només per a la(s) finalitat(s). que atorguen el consentiment tret que se’ns demani en cas contrari per llei.

 4. Com compartim la vostra informació:

  No transferirem la seva informació personal a qualsevol tercer sense demanar el vostre consentiment, excepte en circumstàncies limitades tal com es descriu baix:

  1. Per acomplir el servei
  2. Analítica

  Exigim que aquests tercers utilitzin el informació personal que només els transferim amb la finalitat per a la qual va ser transferit i no conservar-lo durant més temps del necessari complint l’esmentat propòsit.

  També podem revelar la vostra informació personal per al següent: (1) complir amb les disposicions aplicables llei, reglament, ordre judicial o altres lleis procés; (2) per fer complir els vostres acords amb nosaltres, inclosa aquesta Política de privadesa; o (3) per respondre a les afirmacions que el vostre ús de el Servei incompleix qualsevol dret de tercers. Si el Servei o el nostre l’empresa es fusiona o s’adquireix amb una altra empresa, la vostra informació serà una de les patrimoni que es transfereix al nou propietari.

 5. Conservació de la vostra informació:

  Conservarem la teva informació personal amb nosaltres per Entre 90 dies i 2 anys després que els usuaris cancel·lin els seus comptes o per com sempre que ho necessitem per complir els propòsits que es va recollir tal com es detalla en aquest Política de privacitat. És possible que n’haguem de conservar certs informació per a períodes més llargs com ara manteniment de registres / informes d’acord amb llei aplicable o per altres motius legítims com l’aplicació de drets legals, el frau prevenció, etc. Informació anònima residual i informació agregada, cap dels quals t’identifiqui (directament o indirectament), pot ser emmagatzemat indefinidament.

 6. Els teus drets:

  Depenent de la llei que s’aplica, és possible que ho tingueu un dret d’accés i rectificació o supressió dades personals o rebre una còpia de les seves dades personals dades, restringir o oposar-se a l’actiu tractament de les vostres dades, demaneu-nos que compartim (port) la seva informació personal a una altra entitat, retirar qualsevol consentiment que ens hagis proporcionat tractar les seves dades, dret a presentar una reclamació amb una autoritat legal i altres drets segons sigui pertinent segons les lleis aplicables. A exercir aquests drets, ens podeu escriure a flotats@cienciaempresarial.cat. Et respondrem sol·licitud d’acord amb la legislació aplicable.

  Podeu desactivar el màrqueting directe comunicacions o la creació de perfils que realitzem amb finalitats de màrqueting escrivint-nos a flotats@cienciaempresarial.cat.

  Tingueu en compte que si no ens permeteu cobrar o processar la informació personal requerida o retirar el consentiment per tramitar el mateix per al finalitats requerides, és possible que no hi pugueu accedir o utilitzar els serveis per als quals la seva informació es va buscar.

 7. Galetes Etc.

  Per obtenir més informació sobre com els fem servir i les vostres opcions en relació amb aquest seguiment tecnologies, consulteu el nostre Política de cookies.

 8. Seguretat:

  La seguretat de la vostra informació és important nosaltres i utilitzarem mesures de seguretat raonables per evitar la pèrdua, mal ús o no autoritzat alteració de la seva informació sota el nostre control. Tanmateix, donats els riscos inherents, nosaltres no pot garantir la seguretat absoluta i en conseqüència, no podem assegurar ni garantir el seguretat de qualsevol informació que ens transmeteu i ho fas sota el teu propi risc.

 9. Enllaços de tercers i ús de la vostra informació:

  El nostre servei pot contenir enllaços a altres llocs web que no són operats per nosaltres. Aquesta Política de Privacitat no aborda la política de privadesa i altres pràctiques de tercers, inclòs qualsevol tercers que operen qualsevol lloc web o servei que es pot accedir mitjançant un enllaç al Servei. Us recomanem que reviseu el política de privadesa de cada lloc que visiteu. Tenim sense control ni assumir cap responsabilitat el contingut, les polítiques de privadesa o les pràctiques de qualsevol lloc o servei de tercers.

 10. Reclamació / Delegat de Protecció de Dades:

  Si teniu qualsevol consulta o dubte sobre el tractament de la seva informació disponible amb nosaltres, podeu enviar un correu electrònic al nostre queixa