Qui sóc?

Eduard Flotats , és el fundador, responsable i director de cienciaempresarial.cat

És diplomat, amb matricules d’honor, en Ciències Empresarials i menció en comptabilitat per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) on també ha estudiat Intel·ligència Emocional.

Va accedir a la Universitat per la via de la Formació Professional per la qual cosa ja des dels 15 anys va rebre formació en comptabilitat, gestió i matèries vinculades.

Ha estudiat la formació de 4 anys per a professor de ioga, amb titulació reconeguda per la AEPY(Asociación Española de practicantes de yoga)  i per la UEY(l’Union Européenne de Yoga) .

Compaginava els estudis de Formació professional amb els de música al Liceu de Barcelona.

Paral·lelament als estudis va començar a treballar com a comptable en empreses com Comercial Quatre Províncies SA (TRANS-4) o CEUROC GESTIÓ , on va trobar mestres i mentors en la professió.

Més endavant va començar a tenir càrrecs de més responsabilitat en empreses com CRIMONS SA (cap administratiu) o CLUB INFORMÀTIC SA (director comptable). també va poder assistir al món de l’exportació i importació a l’empresa MARITIMA CONDAL SA

En totes aquestes empreses a part de la comptabilitat i la gestió es va responsabilitzar de l’organització i informatització.

Va arribar una aturada laboral per compte aliè per a crear FITNESS COMPTABLE que pretenia ser com un gimnàs per a empreses on les empreses un cop sanejades seguien el seu manteniment per estar en forma en matèria d’organització i comptabilitat.

FITNESS COMPTABLE no va prosperar i la seva economia li va demanar tornar a treballar per compte aliena.

Va ser contractat per la ESCOLA DE PERRUQUERIA DE MIQUEL GRIÑO per treballar al magatzem posant i ordenant productes, on va acabar com a responsable de comptabilitat, organització i informatització de l’empresa.

Posteriorment va fer el salt a IMATEC SA  una empresa dedicada al lloguer de grues torre per a l’edificació, on va viure, ostentant el càrrec de responsable comptable, el boom de la construcció i posterior crisi econòmica.

Llavors, i per tal d’ajudar a les empreses i particulars a travessar la crisi econòmica, va fundar CIENCIAEMPRESARIAL.CAT

Paral·lelament, aquests últims anys, ha estat treballant com a comptable i responsable de la informatització / organització de l’empresa en Ferruz decoradors ; com a comptable a la ASSESORIA FISCAL UNIGEST i també en la ATTCB (Associació Professional de Tècnics Tributaris de Catalunya i Balears) associació que li ha permès conèixer de l’ACCID (Associació Catalana de Comptabilitat i Direcció). També ha estat membre de l’AECE  (Asociación de Expertos Contables de España) .

Ha estudiat la formació de 4 anys per a professor de ioga, amb titulació reconeguda per la (AEPY) (Asociación Española de practicantes de yoga)  i per la (UEY) (l’Union Européenne de Yoga ) .

Titulació que exerceix impartint classes de ioga i energia positiva, per exemple a la ONCE 

Amb la seva dona, Carmen Martínez , formen L’Encant de les Fades , un duet que canten les seves cançons d’autor i Mantres Vèdics, Budistes i Sikhs que, ells mateixos, han musicat.

També amb ella, és co-fundador de l’ © DDAN meditation, © Mantraexperience i © VeganYoga.

I de tota aquesta pràctica, teoria de ioga i energia positiva sorgeix el llibre Una Postura Davant la Vida (en català)  del que és autor i on crea el © Ioga de les quinze observacions.

D’aquesta manera també aplica el ioga i l’energia positiva com a coahing i desenvolupament personal a les empreses i treballadors per fer front a l’ansietat, a l’estrès, millorar la motivació, la producció etc.

Segueix formant-se contínuament destaca les disciplines actualment de Reiki i Mentoring empresarial.

Actualment, els seus principals projectes en matèria empresarial són fomentar la ciència empresarial per protegir i assegurar la viabilitat de les empreses i introduir el ioga i el desenvolupament personal a l’empresa.

Vols conèixer-me més?